Telefoni feavea'i
+8615733230780
I-meli
info@arextecn.com

O tau o auro ua si'itia toetoe lava 15% i le tolu masina talu ai

O fa'aagaga fa'apolopolo auro a le lalolagi e tusa ma le 100,000 tone.O tau o auro ua si'itia toetoe lava 15% i le tolu masina talu ai.

I le avea ai o se ituaiga uʻamea e lua meatotino o tupe ma oloa, o auro o se vaega taua o tupe faʻaalu tupe a atunuu eseese.Talu mai le amataga o Mati, o le tau faavaomalo o auro ua siitia mai le $ 1,676 i le aunese i le $ 1,912.77 i le aso 1 o Iuni, tapunia i le $ 1,904.84. Ua paʻu i lalo ifo o le $ 1,900 i le Troy ounce i le lua aso talu ai, ae o loʻo tumau pea le maualuga.I le na o le tolu masina, o le tau o auro na siitia toetoe lava 15%. O a suiga ua faia i le faasologa atoa o pisinisi auro i le feagai ai ma le siʻitia o maketi?

O Zhang Yongtao, Sui Taitaifono ma le Failautusi Aoao o le China Gold Association, fai mai o le siitia o tau auro ua maua ai se avanoa faʻasolopito mo le atinaʻeina o pisinisi auro i totonu o le atunuʻu.O le faʻamaʻi na salalau atu i le lalolagi atoa, ma o suiga faʻafuaseʻi i tulaga faʻapolokiki ma le tamaoaiga faʻavaomalo na faʻaleleia atili ai le tulaga ma le matafaioi o auro, ma maua ai le lagolago malosi mo le mautu ma le siitia o le tau auro faavaomalo.O tau auro e maualuga ma maualuga atu i fesuiaiga faifaipea, o loʻo malosi le maketi auro.I le taimi nei, o loʻo tumau pea le maualuga o le tau auro faavaomalo, lea e maua ai se avanoa faʻasolopito mo le atinaʻeina o pisinisi auro.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le atinaʻeina o le lalolagi o pisinisi auro na faʻaalia ai nei punaoa tau atinaʻe e tusa ma le 100,000 tone, e aofia ai se faʻaagaga malamalama masani e tusa ma le 50,000 tone.Faatasi ai ma le 100,000 tone o faʻaagaga faʻapolopolo faʻamatalaga faʻapolopolo taimi auro, o mea autu o loʻo tufatufaina atu i le sili atu ma le luasefulu atunuu eseese, e pei o Aferika i Saute, Saina, Rusia, Ausetalia, Initonesia, ma le Iunaite Setete.

E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Matagaluega o Punaoa Faalenatura, i le 2019, o faʻaagaga auro a Saina e 14,131.06 tone, e tusa ma le 14.13 pasene o le aofaʻi atoa o le lalolagi.Ae ui i lea, o le suʻesuʻega faʻafanua a Saina o punaoa minerale auro e maualalo, ma o ana faʻaagaaga faavae e 2,298.36 tone, ma avea ai ma faʻaagaga auro lona iva i le lalolagi.Talu mai le 2016, o le numera o galuega vili auro a le lalolagi ua faasolosolo malie lava ona faateleina, ma amata ona paʻu i le 2019. I le 2020, 1,990 galuega vili auro na faʻatinoina i le lalolagi atoa, e 23% mai le 1,546 i le 2019.

I masina taʻitasi, o le aofaʻi o poloketi vili auro i le lalolagi atoa i le 2020 na faʻasolosolo malie ina ua uma ona paʻu ia Mati, na oʻo i le 197 ia Tesema, i luga ole 112% mai le Mati maualalo o le 93. O galuega e viliina auro e faʻapitoa i Ausetalia, Kanata ma le Iunaite Setete. .I le 2020, Ausetalia, Kanata ma le Iunaite Setete o le a faʻatinoina le 659, 539 ma le 172 viliina galuega.Fa'atasi, o atunu'u e tolu e fa'atatau i le 72% o galuega fa'atino e vili auro a le lalolagi.Mai le 2016 i le 2018, o le aofaʻi o punaoa auro fou na maua i le lalolagi na faʻaalia ai le faʻasolosolo malie, e oʻo atu i le 1,682.7 tone i le 2018, ma faʻaalia ai le paʻu tele i le 2019. matua'i, si'itia i le 27% fa'atusatusa i le 2019, o'o atu i le 1,090 tone.O le aofaʻi o punaoa auro fou na maua i le 2020 o loʻo i ai i foliga o le "A", ma o le aofaʻi o punaoa auro fou na maua ia Iuni ma Iulai o le maualalo ma le maualuga i le tausaga, e tusa ma le 4.9 tone ma le 410.6 tone.

"E ui lava o tupe mo suʻesuʻega faʻafanua o tupe teu auro ua faʻaititia tele i tausaga talu ai nei, o faʻamaumauga faʻamaonia o teu auro ua faʻatupulaia ma le mausali i lea tausaga ma lea tausaga."O faʻafitauli autu ma luʻitau o loʻo feagai ma Saina mo le atinaʻeina o le tamaoaiga o pisinisi eli auro o loʻo faʻaalia i ni vaega se tolu: Muamua, o le faʻafaigaluegaina o tupe i le puleaina o tupe suʻesuʻe auro ua pa'ū malosi, ma oʻo atu ai i le "faʻalavelave o le le lava o punaoa auro".Lona lua, o le gaosiga o auro ma pisinisi tau pulega e manaʻomia ona faia ni taumafaiga faʻatasi e faʻafetaui i le masani fou.Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea o totoe o le cyanide ua lisiina i le Lisi o otaota Mataʻutia Fesoʻotaʻi a le Setete, lea e tuʻuina atu ai se manaʻoga maualuga atu mo le gaosiga o eli auro.Tolu, o fa'amatalaga fa'asaienisi auro ma tekinolosi e le mafai ona fa'amalieina mana'oga o pisinisi eseese i le atina'eina o maketi."Saienisi ma tekinolosi fou, e aofia ai saoloto ma maualalo cyanide siosiomaga sooupu auro tekinolosi (tau maualuga, le lelei universality), o faigata o le loloto o le tino eliina tekinolosi tekinolosi ua faigata ona motusia i le (e pei o le tau maualuga, faigata).


Taimi meli: Aukuso-09-2021