Telefoni feavea'i
+8615733230780
I-meli
info@arextecn.com

I le lumana'i, o le a fa'atumauina punaoa apa a Initonesia i fale fa'avevela tetele

E oo atu i le faaiuga o le 2021, o Initonesia (lea ua ta'ua mulimuli ane o Initonesia) ua i ai le 800000 tone o pusa omea, e tusa ma le 16% o le lalolagi, ma o le fua faatatau o le gaosiga faaleoleo ua 15 tausaga, maualalo ifo nai lo le averesi o le lalolagi atoa o le 17 tausaga.O puna'oa apa 'oa o lo'o iai i Initonesia o lo'o i ai le loloto o tupe teu i lalo ifo, ma o le gaosiga o le 'oa ua matua fa'aitiitia.I le taimi nei, ua fa'aitiitia le loloto o le la'uina o le apa a Initonesia mai le 50 mita i lalo ifo o le fogaeleele i le 100 ~ 150 mita i lalo ifo.Ua fa'atupula'ia le faigata o le la'uina, ma ua fa'aitiitia fo'i le gaosiga o le la'u apa a Initonesia i lea tausaga ma lea tausaga, mai le maualuga o le 104500 tone i le 2011 i le 53000 tone i le 2020. na fa'aitiitia le gaosiga o apa i le lalolagi mai le 35% i le 2011 i le 20% i le 2020.

I le avea ai ma kamupani gaosi apa mama lona lua i le lalolagi, e taua tele le sapalai o apa mama a Initonesia, ae o le aofaʻi o le sapalai o apa faʻamamaina ma le faʻaleleia o le sapalai o Initonesia o loʻo faʻaalia ai le agaʻi i lalo.

Muamua, sa fa'aauau pea ona fa'amalosia faiga fa'apolokalame fa'atau atu o'a a Initonesia.Ia Novema 2021, na saunoa ai le Peresetene o Initonesia Joko Widodo o le a ia taofia le auina atu i fafo o apa i Initonesia i le 2024. I le 2014, na tuuina atu ai e le Matagaluega o Fefaatauaiga a Initonesia tulafono faatonutonu Numera 44 e faasaina ai le auina atu i fafo o apa mama, lea ua faamoemoe e taofia le leiloa o le. le tele o mea tau apa i tau maualalo ma fa'aleleia atili le fa'aopoopoina o ana pisinisi apa ma le leo o le tau o punaoa apa.Ina ua maeʻa le faʻatinoina o le tulafono faatonutonu, ua faʻaititia le gaosiga o le mine i Initonesia.I le 2020, o le fua fa'atatau o la'u apa ma mea fa'amama apa i Initonesia e na'o le 0.9.Ona o le malosi o le fa'ameamea o Initonesia e maualalo ifo nai lo le u'amea, ma o le malosi o le fa'ameamea i totonu o le atunu'u e faigata ona fa'amama le fa'ameamea muamua na auina atu i fafo i se taimi pu'upu'u, o le gaosiga o le apa i Initonesia ua fa'aitiitia e fa'afetaui ai le mana'oga fa'ameamea a le atunu'u. .Talu mai le 2019, o le faʻatusatusaga o le faʻaogaina o apa faʻamama a Initonesia tin mine ua i lalo ifo o le 1, ae o le fua faʻatusatusa i le 2020 e naʻo le 0.9.Ua le mafai ona fa'amalieina le gaosiga o le apa fa'amama a le atunu'u.

Lona lua, o le fa'aitiitia atoa o le aofa'i o puna'oa i Initonesia, o lo'o feagai ma fa'afitauli o le fa'aitiitia o puna'oa ma le fa'ateleina o le faigata o le la'uina o le alititai, ma taofia ai le gaosiga o le apa.I le taimi nei, o le la'u apa i lalo o le sami o le vaega autu lea o le gaosiga o le apa i Initonesia.O le la'uina i lalo o le sami e faigata ma taugata, ma o le a a'afia fo'i le gaosiga o le maina apa i taimi uma.

O le kamupani Tianma o le kamupani sili ona tele e gaosi apa i Initonesia, ma le 90% o le fanua ua faamaonia mo le la'uina o apa, ma o lona gaosiga o apa i le gataifale e 94%.Ae ui i lea, ona o le le lelei o le pulega a le kamupani Tianma, o ana aia tatau eli ua soona faaaoga e le toatele o tamaʻi tamaʻitaʻi maina, ma ua faamalosia le kamupani Tianma e faamalosia lana pule i le maina i tausaga talu ai nei.I le taimi nei, o loʻo faʻalagolago le gaosiga o le apa maina a le kamupani i le laʻu apa i lalo o le sami, ma o le vaega o le gaosiga o apa maina ua siitia mai le 54% i le 2010 i le 94% i le 2020. E oʻo atu i le faaiuga o le 2020, ua na o le 16000 tone le kamupani Tianma. fa'asao apa apa i uta.

O oloa gaosi u'amea a le kamupani Tianma o lo'o fa'aalia ai le aga'i i lalo atoa.I le 2019, o le gaosiga o apa a le kamupani Tianma na oʻo atu i le 76000 tone, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 128% i lea tausaga ma lea tausaga, o se tulaga maualuga i tausaga talu ai nei.O lenei mea na mafua ona o le faʻatinoina o tulafono fou e auina atu i fafo i Initonesia i le kuata lona fa o le 2018, lea na mafai ai e le kamupani Tianma ona maua le gaosiga o tagata eli faasolitulafono i totonu o le lautele o le laisene i tulaga o fuainumera, ae o le gafatia moni o le gaosiga o apa na faia e le kamupani. e le faateleina.Talu mai lena taimi, o le gaosiga o apa a le kamupani Tianma ua faʻaauau pea ona paʻu.I le kuata muamua e tolu o le 2021, o le gaosiga o apa faʻamama a le kamupani Tianma o le 19000 tone, o le faʻaititia o le 49% i lea tausaga ma lea tausaga.

Tolu, ua avea pisinisi laiti smelting tumaoti ma malosiaga autu o sapalai apa mama i totonu

I le lumana'i, o le a fa'atumauina punaoa apa a Initonesia i fale fa'avevela tetele

Talu ai nei, na toe fa'aleleia ai oloa fa'atau atu a Initonesia i lea tausaga ma lea tausaga, e mafua mai i le fa'atupulaia o oloa fa'atau atu i fafo mai fale fa'ameamea tumaoti.E oʻo atu i le faaiuga o le 2020, o le aofaʻi atoa o apa faʻamamaina o pisinisi faʻafefeteina tumaoti i Initonesia e tusa ma le 50000 tone, e tusa ma le 62% o le aofaʻi o le malosi o Initonesia.O se tasi o vaega iloga o le la'uina o apa ma le la'uina o apa i Initonesia o le tele o ia mea o lo'o gaosia laiti e atina'e tumaoti, ma o le a fetu'una'i le gaosiga e tusa ai ma le tau.A maualuga le tau o le apa, o pisinisi laiti e vave ona faateleina le gaosiga, ma pe a pa'ū le tau o le apa, latou te filifili e tapunia le gafatia o le gaosiga.O le mea lea, o le gaosiga o apa apa ma apa mama i Initonesia e tele suiga ma leaga le vaʻaia.

I le kuata muamua e tolu o le 2021, na auina atu ai e Initonesia le 53000 tone o apa mama, o se siitaga o le 4.8% i le vaitaimi lava e tasi i le 2020. E talitonu le tusitala o le faʻatauina o apa faʻatau atu a fale faumea a le atunuu ua faia mo le va o le paʻu o le. fa'amama apa gaosi a le kamupani Tianma.Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le faʻalauteleina o le gafatia ma le aofaʻi moni o le auina atu i fafo o faʻameamea tumaoti o le a faʻaauau pea ona faʻatonutonuina e ala i le faʻateleina o le faʻamalosia o le puipuiga o le siosiomaga i Initonesia.E oʻo mai ia Ianuari 2022, e leʻi tuʻuina atu e le malo Initonesia se laisene fou e auina atu i fafo e ala i le fesuiaiga.

E talitonu le tusitala i le lumanaʻi, o le a sili atu ona faʻatumauina punaoa a Initonesia i fale faʻafefeteina tetele, o le a faʻaitiitia ma faʻaitiitia le faʻatupulaia o le gaosiga o apa faʻamamaina o atinaʻe laiti, o le a faʻamautu le gaosiga o apa faʻamama, ma le gaosiga. o le elasticity o le a faʻaitiitia faʻasolosolo.Faatasi ai ma le paʻu o le tulaga o le tine mata i Initonesia, o le faiga laʻititi o le gaosiga o atinaʻe laiti ua faʻateleina ma sili atu le le lelei, ma o le tele o pisinisi laiti o le a faʻaumatia mai le maketi.I le mae'a ai o le fa'aofiina o le tulafono fou a le la'uina a Initonesia, o le a sili atu ona tafe atu le sapalai o apa mata i pisinisi tetele, lea o le a i ai se "a'afiaga o le fa'ato'ato'a" i le sapalai o apa mata'utia i pisinisi laiti fa'ameamea.


Taimi meli: Feb-28-2022