Telefoni feavea'i
+8615733230780
I-meli
info@arextecn.com

Ua fa'atūina e le malo o Kanata le vaega galue o minerale

E tusa ai ma le MiningWeekly, na faaalia talu ai nei e le Minisita o Punaoa Faalenatura a Kanata Seamus O'Regan ua faatuina se vaega galulue faatasi feterale-provini-teritori e atiina ae punaoa autu o minerale.
Fa'alagolago i le anoanoa'i o minerale autu, o le a fausia ai e Kanata se alamanuia eli-ma'a alamanuia filifili alamanuia atoa.
E leʻi leva atu, na faia ai se fonotaga a le Canadian House of Commons e talanoaina ai filifili autu o minerale ma pe o le a le sao e tatau ona faia e Kanata i totonu o le lotoifale ma le lalolagi atoa o le lithium-ion battery ecosystem.
O Kanata e matua mauoa i punaoa autu o minerale, e aofia ai le nickel, lithium, cobalt, graphite, copper ma le manganese, lea e mafai ona maua ai se puna o mea mataʻutia mo le faʻaogaina o taavale eletise.
Ae ui i lea, o Simon Moores, Pule o le Benchmark Mineral Intelligence, e talitonu e tatau ona taulaʻi Kanata i le auala e faʻaliliu ai nei minerale autu i vailaʻau maualuga, cathodes, anode mea, ma e oʻo lava i le mafaufau i le gaosiga o maa lithium-ion.
O le fausiaina o se filifili fa'atauaina atoatoa e mafai ona maua ai avanoa faigaluega ma atina'e mo nu'u i matu ma mamao.


Taimi meli: Mati-15-2021