Telefoni feavea'i
+8615733230780
I-meli
info@arextecn.com

Saina e toe faʻafaigaluega i lana pisinisi maina - lipoti

041209b90f296793947d4ebd8845b7e

Tiananmen i Beijing.Fa'asoa ata.

E mafai e Saina ona agai e toe faʻafaigaluegaina lana pisinisi maina e faʻamautu lona faʻavae punaoa i le post-covid-19 lalolagi, e tusa ai ma se lipoti fou maiFitch Solutions.

O le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamalamalamaina vaivaiga o laina sapalai i le lautele ma le faʻalagolago faʻavaomalo mo oloa faʻapitoa.O le mataupu e sili atu ona taua i Saina, lea o loʻo faʻalagolago tele le pisinisi o metala i oloa mai fafo.

Fitchfai mai e mafai e Saina ona toe teuteu lana Fuafuaga Lona 13 Lima Tausaga na fa'atulafonoina i le 2016, lea na fa'atinoina ai se ta'iala o le fa'atumauina o ana pisinisi autu, e aofia ai le la'uina ma le si'itia i luga le filifili tau i le fa'afefiloi o metala.

I le fa'ai'uga o Me, na mana'omia ai e le asosi u'amea a Saina ma le au fai u'amea tetele le si'itia o le gaosiga o le u'amea i totonu o le atunu'u fa'apea fo'i le tele o tupe fa'afaigaluega i su'esu'ega i fafo ina ia mautinoa sapalai.

"Post-covid-19 matou te talitonu e mafai e Saina ona agai e toe faʻafaigaluega i lana pisinisi maina e faʻamautu lona faʻavae punaoa.E mafai e le malo ona faʻateleina le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o minerale, pe teu faʻafaigaluega i tekinolosi ina ia mafai ai ona maua ni minerale aoga mai le le tamaoaiga, mineralized rock, "o le tala lea a le kamupani suʻesuʻe.

UAUA A SINA
ASOCIATION MA MAJOR
UA FAI UAmea
VALALAINA MO SE FAATUPUGA
I OA’A’A’A’E
GALUEGA

"A o avea le saogalemu o punaoa ma manaoga faanatinati, matou te faʻamoemoe o le a faʻavavevave le faʻafaigaluegaina o maina i lalo o le Belt and Road Initiative (BRI) a Saina i le lima tausaga a sau,"Fitchfai mai.

O le faaletonu o le fausaga a Saina i minerale autu e pei o le uʻamea, kopa ma le uranium o le a faʻatumauina ai le taʻiala ua leva ona taofia mo le faʻamautinoaina o avanoa tuusaʻo i maina i atunuʻu atinaʻe,Fitchfa'aopoopo.

Aemaise lava, o loʻo faʻamoemoe le kamupani suʻesuʻe o le a faʻateleina le apili o tupe teufaafaigaluega a Sub-Sahara Aferika (SSA) i kamupani Saina pe a faʻaleagaina sootaga faʻavaomalo i le va o Saina ma maketi atinaʻe.

"O le ese'ese mai Ausetalia o le a sili ona manaia ona o le atunuu na tusa ma le 40% o le aofaʻi o oloa maina mai Saina i le 2019. Tupe faʻafaigaluega i maketi SSA e pei o le Democratic Republic of the Congo (copper), Zambia (copper), Guinea (uʻamea). ore), Aferika i Saute (koale) ma Ghana (bauxite) o le a avea ma se tasi o auala e mafai ai e Saina ona faaitiitia lenei faalagolago.

 

 
915b92aae593c68dfb7ffd298a31ace

Fa'atekonolosi fa'alotoifale

E ui lava o Saina o le kamupani sili ona tele i le lalolagi e gaosia metala muamua, ae o loʻo manaʻomia lava ona faʻaulufale mai le tele o uʻamea maualuga maualuga o loʻo faʻaaogaina i fale taʻavale ma aerospace.

“E pei ona tatou manatu o le a faaletonu le sootaga a Saina ma Sisifo, o le a feagai le atunuu ma se manaoga faateleina e faamautu lona faavae faatekinolosi e ala i le faatupeina o nisi suesuega ma atinae i totonu o le atunuu.”

FitchE talitonu le au suʻesuʻe o tupe faʻafaigaluega a Saina i fafo o le a feagai nei ma faʻagata faʻatapulaʻa mai faʻalapotopotoga faʻatonutonu i le lalolagi atoa, aemaise lava i vaega maʻaleʻale e aofia ai tekinolosi ma punaoa.

"I tausaga a sau, o pisinisi a le malo (SOEs) ma kamupani tumaoti i Saina o le a faʻaauau pea ona taumafai e teu faʻafaigaluega i maketi mai fafo mo avanoa faʻapipiʻi uʻamea i lalo ifo, ae matou te faʻamoemoe e vaʻai i le siʻitia faʻatasi o tupe teufaafaigaluega i totonu o le atunuʻu e pei ona avea muamua. sili atu ona faigata.”

O tulaga vaivai tau tamaoaiga i tausaga a sau, e ui i lea, o le a avea ma luitau i tupe teufaafaigaluega a Saina,Fitchfaaiuina.


Taimi meli: Tes-17-2020