Telefoni feavea'i
+8615733230780
I-meli
info@arextecn.com

O le gaosiga o koale a Colombia ua pa'ū i le 40% i lea tausaga ma lea tausaga i le 2020

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Matagaluega o National Mines o Kolomupia, i le 2020, o le gaosiga o koale a Colombia na pa'ū i le 40% i lea tausaga ma lea tausaga, mai le 82.4 miliona tone i le 2019 i le 49.5 miliona tone, e mafua ona o le faʻamaʻi fou o le niumonia ma le tolu. -masina fa'ailoga.
O Kolomupia o le lona lima tele lea e fa'atau atu koale i le lalolagi.I le 2020, ona o le lima masina o le lokaina o le faʻamaʻi ma le umi o le osofaʻiga i le talaʻaga a le kamupani a le kamupani a le kamupani Colombian Serejón, ua taofia le tele o maina koale i Colombia.
O Cerejón o se tasi o kamupani gaosi koale tele i Kolomupia, faatasi ai ma le BHP Billiton (BHP), Anglo American (Anglo American) ma Glencore o loʻo umia le tasi vaetolu o sea.E le gata i lea, o Drummond foi o se tagata eli tele i Colombia.
Columbia Prodeco ose lala e pulea atoa e Glencore.Ona o le paʻu o le tau o le koale i le lalolagi atoa ona o le faʻamaʻi fou o le niumonia, ua siitia ai le tau o galuega a le kamupani.Talu mai Mati o le tausaga talu ai, o le Protico's Calenturitas ma La Jagua eli koale o loʻo faʻaleleia.Ona o le le lava o le tamaoaiga, na filifili ai Glencore e lafoai le konekarate eliina mo le maina koale i le masina talu ai.
Ae ui i lea, o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le 2020, o tupe maua lafoga o aia tatau a le koale a Kolomupia o le a tulaga muamua i minerale uma, i le 1.2 miliona peso, pe tusa ma le 328 miliona tala Amerika.


Taimi meli: Apr-02-2021