Telefoni feavea'i
+8615733230780
I-meli
info@arextecn.com

O le kamupani maina a Rusia ua faia ni taumafaiga pe saofagā i se tasi o le tele o le lalolagi e le masani ai le teuina o eleele

O le Polymetal talu ai nei na faasilasila mai ai o le Tomtor niobium ma mea e le masani ai i le eleele i Sasaʻe Mamao e ono avea ma se tasi o le tolu tele o le lalolagi e teu ai eleele.O lo'o umia e le kamupani se vaega itiiti o sea i le poloketi.
Tomtor o le poloketi autu lea e fuafua Rusia e faʻalautele le gaosiga o metala e le masani ai.E fa'aaogaina eleele e le masani ai i fale puipui ma le gaosiga o telefoni fe'avea'i ma ta'avale eletise.
"O le fua ma le togi a Thomtor e faʻamaonia ai o le maina o se tasi o niobium sili ona tele ma seasea o eleele teu i le lalolagi," o le tala lea a le Pule Sili o Polymetals Vitaly Nesis i le faʻasalalauga.
O le Polymetal o se kamupani gaosi auro ma siliva tele, o loʻo umia le 9.1% sea i le ThreeArc Mining Ltd, lea na atiaʻe le poloketi.O le uso o Vitali, le faipisinisi Rusia o Alexander Nesis, o loo umia le tele o sea i le poloketi ma le kamupani polymetal.
Tolu Arcs ua amata nei ona saunia le faʻatupeina o suʻesuʻega talafeagai o le poloketi, e ui e faigata ona maua ni pemita mai le malo o Rusia, ma o loʻo feagai pea le mamanu ma luitau ona o le tuai o le faʻamaʻi, o le tala lea a Polymetal.
Aʻafia i le faʻamaʻi, o le Tomtor poloketi ua tuai mo le 6 i le 9 masina, o le tala lea a le kamupani eli siliva ia Ianuari.Sa fa'amoemoe muamua o le a fa'atinoina le poloketi i le 2025, fa'atasi ai ma le gaosiga fa'aletausaga o le 160,000 tone o 'oa.
O fua faatatau muamua o loʻo faʻaalia ai o tupe faʻaagaga a Tomtor e fetaui ma manaʻoga a le Australian Joint Ore Reserves Committee (JORC) o le 700,000 tone o le niobium oxide ma le 1.7 miliona tone o mea e le masani ai eleele.
O le Mauga o Ausetalia (MT Weld) ma le Greenland's Kvanefjeld (Kvanefjeld) o le isi lua pito sili ona tele e teu ai eleele.


Taimi meli: Apr-26-2021